Visualisaties

Rialto Bouwadvies heeft ruimte ervaring op het gebied van visualisaties. Voor diverse opdrachtgevers zijn visualisaties gemaakt, die met succes gebruikt zijn in presentaties.

Wanneer u een woning of kantoor wilt verkopen is het van belang dat het te verkopen object op professionele wijze gepresenteerd wordt. Rialto Bouwadvies B.V. kan u op dit gebied met tal van presentatiemogelijkheden van dienst zijn, waaronder:

3d-visualisaties en animaties
In een vroeg stadium van het ontwerp geven visualisaties een duidelijk beeld hoe een ontwerp er in werkelijkheid uit zal zien. Artist impressions en walkthroughs behoren tot de mogelijkheden. Voordeel van een 3D-model t.o.v. een handgemaakte tekening is dat het vanuit alle hoeken en afstanden bekeken kan worden. Daarnaast is het mogelijk om het plan zowel in dag- als nachtsituatie te bekijken.

Bouwbord 14.07.2014_1600x702

Verkoop- en presentatietekening

Verkooptekeningen voorzien van meubilair voor uw verkoopbrochure of gekleurde geveltekeningen scoren natuurlijk hoog. We verzorgen zowel handgemaakte als computergemaakte presentatietekeningen. Daarnaast kunt u kiezen uit tal van effecten zoals aquarel, pastel en potloodtekening.

Fotobewerking
Door middel van fotobewerking kan een visualisatie in de bestaande omgeving geplaatst worden (zie afbeeldingen). Er ontstaat een waarheidsgetrouw beeld van het ontwerp, dat bijvoorbeeld gebruikt kan worden op informatiebijeenkomsten of in besprekingen met gemeente.

Brochures
Ook complete waarin uw bouwplan of te verkopen woning professioneel gepresenteerd wordt, verzorgen wij. We ontwerpen de layout, verzorgen de tekst, foto’s en afbeeldingen.

Interactieve presentaties
Wij kunnen een complete interactieve presentatie van uw bouwplan of woning verzorgen, aangeleverd op CD-ROM.

view_01

Kwaliteit
Al onze presentatietekeningen worden aangeleverd op papier met een hoogwaardige kwaliteit. Natuurlijk kunnen wij alles digitaal aanleveren, zodat tekeningen of presentaties eenvoudig op het internet geplaatst kunnen worden.